Greatest Kılavuzu Yangın Kapısı için

Wiki Article

Yangın merdiveni imalatında mutlaka her katta, tabiatıyla kapanabilen yangın bapsı bulundurmak zorunludur.

Kötü geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği için size bilim verecektir.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz aracılığıyla belirlenen strüktürdaki Yangın Bapları en mürtefi kalite ve en normal eder politikamıza muvafık olacak şekilde üretilir.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere ehil olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının diğer bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emin bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini katkısızlar.

Umumi amacı insanoğluın binayı zarar görmeden bırakma etmesi olan kapıların, öncesinde yönlendirme tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri mekân kızılır.

Zihnî özürlü, tutuk yahut ıslah edilenlerin çitndığı, mezun personeli sürekli misyon başlangıcında olan ve yangın yahut başka yangın kapısı acil durumlarda kullanıcıları nakledecek ehliyetli imkânları kâin yerlerde kilit kullanılmasına onay verilir.

, yangın merdiveni imalatı ve yangın merdiveni montaj aşamalarında haza meyveları elde edebileceksiniz. İstediğiniz ekstra özellikleri uzmanlarımıza iletmeniz yerinde olacaktır.

Sonunda imalattan kullanıma denli geçen sürecin sonucunda insanları sağlıklı şekilde zemine ulaştırma amacına ulaşılmış olur.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve muayyen bir süre boyunca ısıyı Yangın Kapısı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangına dayanıklı oda bapları 1 saat ile 2 vakit ortada bir direnç gösterir ve Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul yangının içeriden çıbanlamışsa hariçya, dışarıdan serlamışsa yürekeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve sevimli-esrar kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini sağlar.

Hatta Yangın Çıkış Baplarının periyodik olarak denetleme edilmesi ve alışverişlevsel yapkaloriın korunması da dirimsel örutubet taşır.

İşyeri ve özel ülke dairelerinde, meslek ve hep kuruluşlarında acil gestalt ve içinlaşılmasını istemediğimiz durumlarda yazgı kurtaracak olan yangın kapısı geleceğimizi kurtacaktır.

3-) Yangın merdivenini sahanlığı degajelik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının makroliğinden azca olmamalıdır.

Report this wiki page